Τα ψέματα τελειώσανε…. αλλά ότι και να κάνετε, εμείς δεν τα παρατάμε!!!

«Για άλλη μία φορά, κατάφορη αδικία εναντίον του Ηροδότου, μόνο που αυτή τη φορά , να είστε σίγουροι ότι δεν θα σας περάσει.

Κατάπτυστη η απόφαση της Ένωσης Επαγγελματικού Συμβουλίου ποδοσφαίρου Sl2 του Πρωτοβάθμιου Μονομελές Πειθαρχικού Οργάνου της υπ’ αριθμού 48/14-2-2023, στην οποία σίγουρα σε έφεση που θα προχωρήσουμε και στη συνέχεια θα δικαιωθούμε. Γιατί το μόνο που μπορούμε να πούμε, είναι ότι ο δικαστής που έκρινε την απόφασή ή είναι επικίνδυνος ή δεν πρέπει να παίρνει μέρος σε τέτοια σοβαρά ζητήματα.

Και αναφερόμαστε στην ιατρική γνωμάτευση που ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΒΕ από Δημόσιο Νοσοκομείο του ποδοσφαιριστή Γρηγόριου Ζιώγα, τον οποίο δεν τον αναφέρει πουθενά!!

Επίσης, στην ίδια προαναφερόμενη απόφαση του, αναφέρει πως η ομάδα μπορούσε να αγωνιστεί με εννέα ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβάνοντας μέσα τον Γεώργιο Μακρυδάκη και τον Κωνσταντίνο Κυριακίδη, οι οποίοι μία βδομάδα νωρίτερα είχαν κάνει προσφυγή εναντίον της ομάδας.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο συγκεκριμένος αγώνας με την ΑΕΚ Β’ ήταν 7 Ιανουαρίου 2023 .
α. Αριθμό πρωτοκόλλου ΕΠΟ 5/02.01.2023 προσφυγής του προσφεύγοντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή Γεωργίου ΜΑΚΡΥΔΑΚΗ του Εμμανουήλ και

β. Αριθμό πρωτοκόλλου ΕΠΟ 7/02.01.2023 προσφυγής του επαγγελματία ποδοσφαιριστή
Κωνσταντίνου ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ του Κυριάκου.

…… “Ακόμα και τα μικρά παιδιά ξέρουν πως άνθρωπος που έχει κάνει προσφυγή, δεν μπορεί να αγωνιστεί……”.

Κύριοι, τα ψέματα τελειώσανε, ντροπή σας, αλλά ότι και να κάνετε, εμείς δεν τα παρατάμε».