Ηλίας Φυντάνης :Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας, κράτησαν όρθια την ομάδα μας!

Μετά τη λήξη του αγώνα, που ολοκληρώθηκε σήμερα στο γήπεδο των Περιβολίων στα Χανιά, μεταξύ των ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ – ΠΑΕ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ, ο προπονητής της ομάδας μας Ηλίας Φυντάνης, παραχώρησε στο site , δήλωση του….
……“ Ύστερα από συνεννόηση με την πρόεδρο της ομάδας “ΠΑΕ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ “ Κατερίνα Τσαντηράκη, σταματάμε όποια επικοινωνία και να δίνουμε οποιαδήποτε ανακοίνωση η πληροφορία για τα νέα της ομάδας στο site Grandsport. Και ο λόγος είναι ότι γράφουν ότι θέλουν σε σχέση με αυτά που αναφέρουμε. Όταν είναι κάποια προσφυγή κατά της ομάδας του ΗΡΟΔΟΤΟΥ το ανακοινώνουν με μεγάλα γράμματα… Και όταν κάνουμε δηλώσεις μετά από ένα πετυχημένο αποτέλεσμα, όπως σήμερα με τα Χανιά γράφουν ότι θέλουν χωρίς να ακούνε την συνέντευξη που τους δίνουμε. Καθώς επίσης και την αναφορά που κάναμε για τον αγανακτισμό μας για τους επόπτες του Συνδέσμου Ρεθύμνου , Βλαχάκη Γιώργο, Δασκαλομαρκάκη Γεώργιο και τον τέταρτο διαιτητή Σταυρουλάκη Ραφαήλ.
Άλλες δηλώσεις κάνουμε και άλλα γράφουνε…..
Κοιτάξτε να τους καλύψετε για τους λόγους τους δικούς σας !!
Κύριε Βοσκάκη, να τους χαίρεσαι τους διαιτητές που εκπαιδεύεις!
Όμως σύντομα κάποιοι θα πάνε σπίτι τους….
. “

Η πρόεδρος Κατερίνα Τσαντηράκη και τα μέλη του Δ.Σ ευχαριστούν την Διοίκηση της ΠΑΕ Χανιά, για την άψογη φιλοξενία. …. “ Εκφράζουν όμως την δυσαρέσκεια τους για τους φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας που δεν σταμάτησαν να κάνουν λεκτικό μπούλινγκ κατά της προέδρου του Ηροδότου, Κυρίας Τσαντηράκη και του ποδοσφαιριστή HELIO JUNIOR ROSSI FRANCINO αποκαλώντας τον πίθηκο.”

Για άλλη μία φορά, διευκρινίζουμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ, δεν έχει τίποτα να χωρίσει με την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ειδικότερα με την Διοίκηση της και τους κυρίους Αντώνη Ροκάκη και Γιώργο Βρέντζο.

Γραφείο Τύπου
ΠΑΕ ΠΑΣΑ Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ